FitJudo

FitJudoa nyt myös Kajaanin Judokerhossa!

FitJudo on uusi, Suomen Judoliiton aikuisliikunnan asiantuntijoiden kehittämä, etenkin aikuisille suunnattu lajisovellus. FitJudo on turvallinen ja hauska liikuntamuoto, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Terveyskunnon osa-alueista FitJudo vaikuttaa erityisesti liikehallintakykyyn, tuki- ja liikuntaelimistön kuntoon sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaan.

Harjoitteluun kuuluu judollisia liikkeitä, mutta FitJudossa ei tehdä judoheittoja, lukkoja tai kuristuksia. Pehmeällä tatamilla harjoittelu on mukavaa, joten myös turvallista kaatumista harjoitellaan. 

FitJudo ei vaadi erityistä liikunnallista taustaa, sillä liikkeitä ja harjoitteita voidaan muokata harrastajan taitotason mukaisesti. FitJudoa ohjaavat Suomen Judoliiton koulutuksen käymät ohjaajat.

Kevätkaudella 2024 treenit ovat torstaisin klo 19.30–21.00. Ensimmäinen harjoituskerta on 4.1. ja kevätkauden viimeinen treeni 2.5.2024. Kevätkauden hinta on 130 € / hlö (ei sisällä vakuutusta). Voit kokeilla FitJudoa kaksi kertaa maksutta ennen sitoutumista.

Harrastamiseen tarvitset vain esimerkiksi t-paidan ja trikoot/verkkarit sekä juomapullon. Ota mukaan myös pieni pyyhe jalkojen pesua varten, sillä liikumme tatamilla paljain pestyin jaloin.

Tule suoraan treeneihin tai ilmoittaudu etukäteen täällä.

Lisätietoa saat ohjaajilta:
Kai Kaltiola 045 350 7314, Hanne Kinnunen 044 320 1347, Ville Kinnunen 044 566 0336