Aikuisten peruskurssi

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa judoa!

Kajaanin Judokerhossa aikuisten peruskurssin alaikärajana on 16 vuotta eikä yläikärajaa ole, vaan kurssille ovat tervetulleita mukaan myös kaikki varttuneemmatkin lajista kiinnostuneet! Aikuisten peruskurssilla on tavoitteena kehon liikkuvuuden sekä kunnon kohottaminen että judon perustekniikoiden opettelu. Harjoituksien sisältö on monipuolista sisältäen judotekniikoiden lisäksi esimerkiksi soveltavaa kahvakuulaharjoittelua. Aikuisten peruskurssilla jokainen saa osallistua harjoituksiin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Tavoitteena on taata jokaiselle sopiva fyysinen harjoitusrasitus ja judo-osaamisen kehittyminen.

Judokerhossa aikuisten peruskurssilla harjoitukset ovat kerran viikossa. Lajiharjoitusten lisäksi aikuisten peruskurssilaisilla on mahdollisuus osallistua erillisiin ohjattuihin kahvakuulaharjoituksiin, joita pidetään kolme kertaa viikossa. Myös näissä harjoituksissa jokainen harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti. Kahvakuulaharjoittelu monipuolistaa judoharjoittelua ja kehittää nopeasti kestävyyttä, voimaa ja kehon hallintaa.

Aikuisten peruskurssi alkaa syksyisin ja päättyy keväällä huhti–toukokuussa pidettävään keltaisen vyön (5. kyu) vyökokeeseen. Peruskurssin jälkeen judon harrastamista voi jatkaa esimerkiksi kuntojudossa tai halutessaan kilpajudoryhmässä, jos kovempi judoharjoittelu kiinnostaa.  

Aikuisten peruskurssiohjaaja ja harjoitusajat kaudella 2023–2024

Kai Kaltiola 1. kyu

Henri Juntunen 1. kyu

 

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 19.30–21.00 ja perjantaisin klo 18.30–20.00 judosalilla

Aikuisten peruskurssi jatkuu keskiviikkona 3.1.2024 klo 19.30–21.00 ja mukaan pääsee ilmoittautumalla täältä tai tulemalla harjoituksiin.

 

Ohjaajien yhteystiedot löytyvät yhteystietopalstalta.