Harjoitusryhmät

 

Kajaanin Judokerhossa toimii useita eri ikäisille judon harrastajille tarkoitettuja harjoitusryhmiä. Harjoitusryhmien ohjauksesta vastaavat kokeneet ja koulutetut judokamme. Jokaisessa harjoitusryhmässä on on kahdesta kolmeen aikuista ohjaajaa, jotka laativat yhdessä kullekin harjoitusryhmälle ryhmäkohtaiset harjoitussuunnitelmat. 

Lasten ja nuorten harjoitusryhmien toiminnassa huomioimme  iän mukaiset eroavaisuudet fyysisessä ja motorisessa kehityksessa sekä judotekniikoiden oppimisessa. Harjoituksissa kiinnitetään huomiota myös judon kasvatuksellisiin periaatteisiin sekä sosiaalisten ryhmätaitojen omaksumiseen, mikä tapahtuu esimerkiksi erilaisten pariharjoitteiden sekä pelien ja leikkien avulla. 

Lasten ja nuorten harjoitusryhmissä korostuu myös Tähtiseura-laatukriteerien mukainen toiminta. Jokaisella jäsenellämme tasa-arvoiset ja yhdenvertaiset oikeudet osallistua Judokerhon harjoituksiin sekä muuhun seuratoimintaan oman halunsa ja kehitysasteensa mukaisesti. Harjoitusryhmien toimintaa ohjaavat osaltaan myös harjoitusryhmäkohtaiset Pelisäännöt, joita kukin harjoitusryhmän jäsen sitoutuu noudattamaan. Nämä Pelisäännöt tehdään syksyisin käytävissä pelisääntökeskusteluissa, ja ne ovat kaikkien luettavissa judosalin ilmoitustaululla.

Aikuisten judoliikunnassa tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet harrastaa judoa. Judon lajiharjoittelun lisäksi tarjoamme aikuisille jäsenillemme mahdollisuuden osallistua kolme kertaa viikossa oleviin ohjattuihin kahvakuulaharjoituksiin. 

Toiminnassamme sitoudumme myös edistämään anti-doping-työtä sekä päihteiden vastaista työtä. Kaikki seuramme jäsentilaisuudet sekä kilpailu- ja leirimatkat ovat päihteettömiä. 

Tavoitteenamme on taata jokaiselle jäsenellemme  mielekäs, mukava ja säännöllinen liikuntaharrastus hyvässä seurassa!