Kuntojudo

Judo kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa ja ketteryyttä. Judon yhtenä tavoitteena on, että mieli saisi hallitakseen mahdollisimman hyväkuntoisen kehon. Judossa on lukematon määrä erilaisia tekniikoita. Jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan "judotyylin". Sillä ei ole väliä oletko pitkä, lyhyt, lihava tai laiha. Judo sopii kaikille kuntourheilunmuodoksi ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. 

Kajaanin Judokerhossa kuntojudoryhmässä jokainen judoka saa osallistua harjoituksiin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti, tavoitteenaan peruskunnon kehittyminen ja uusien judotekniikoiden opettelu ja hallinta. Kuntojudossa jokainen judoka etenee siis judourallaan ja vyöasteissa oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Kuntojudossa on myös mahdollista keskittyä ns. Kata-tekniikoiden harjoitteluun tai kokeilla vaikkapa judossa kilpailemista. 

Kajaanin Judokerhossa kuntojudokoilla on mahdollisuus osallistua myös seuran ohjattuihin kahvakuulaharjoituksiin, joita pidetään kolme kertaa viikossa. Kahvakuulaharjoittelu kehittää hyvin voimaa ja kestävyyttä sekä kehon hallintaa ja tukee näin mainiosti judoharrastusta.  

Kaudella 2023–2024 kuntojudon ohjaajina toimivat:

Kai Kaltiola 1. kyu

Henri Juntunen 1. kyu

Ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä

 

Kuntojudon harjoitukset kaudella 2023–2024 keskiviikkoisin klo 19.30–21.00 ja perjantaisin klo 18.30–20.00. 

Mukaan kuntojudoon pääset tulemalla harjoituksiin. Harjoitukset jatkuvat keskiviikkona 3.1.2024 klo 19.30–21.00.