Kuntojudo

Judo kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa ja ketteryyttä. Judon yhtenä tavoitteena on, että mieli saisi hallitakseen mahdollisimman hyväkuntoisen kehon. Judossa on lukematon määrä erilaisia tekniikoita. Jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan "judotyylin". Sillä ei ole väliä oletko pitkä, lyhyt, lihava tai laiha. Judo sopii kaikille kuntourheilunmuodoksi ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. 

Kajaanin Judokerhossa kuntojudoryhmä harjoittelee toistaiseksi yhtäaikaa aikuisten peruskurssin kanssa oman harjoitussuunnitelman mukaisesti. Jokainen judoka saa osallistua harjoituksiin oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti ja tavoitteena peruskunnon kehittyminen ja uusien judotekniikoiden opettelu ja hallinta. Kuntojudossa jokainen judoka etenee siis judourallaan ja vyöasteissa oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Kuntojudossa on myös mahdollista keskittyä ns. Kata-tekniikoiden harjoitteluun tai kokeilla vaikkapa judossa kilpailemista. 

Kajaanin Judokerhossa kuntojudokoilla on mahdollisuus osallistua myös seuran ohjattuihin kahvakuulaharjoituksiin, joita pidetään kolme kertaa viikossa. Kahvakuulaharjoittelu kehittää hyvin voimaa ja kestävyyttä sekä kehon hallintaa ja tukee näin mainiosti judoharrastusta.  

Kaudella 2021 - 2022 kuntojudon ohjaajina toimivat:

Hannu Immonen 1. dan.

Henri Juntunen 2. kyu

 

Suomisportin liittymislinkki Kuntojudo-ryhmään:

https://seurat.suomisport.fi/invite/5cd0eea6-5e38-4867-8d26-2b8d050513b6

 

ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä

 

Kuntojudon harjoitukset kaudella 2021 – 2022 keskiviikkoisin klo 19.30 – 21.00. Harjoitukset alkavat keskiviikkona 15.9.2021.