Lasten ja nuorten peruskurssi

Lasten ja nuorten peruskurssi on tarkoitettu 7–15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Harjoitusryhmien muodostamisessa huomioidaan eri ikäkausien mukanaan tuomat erot lasten ja nuorten kehitysasteessa siten, että nuorimmat harjoittelevat omassa ryhmässään ja varttuneemmat omassa ryhmässään. Peruskurssin ohjaajina toimivat kokeneet ja koulutetut judo-ohjaajamme.

Peruskurssilla opitaan nimensä mukaisesti judon perustekniikoita kuten oikea kaatumista eli ukemeja sekä erilaisia heittoja ja sidontoja. Perustekniikoiden opettelun lisäksi harjoituksissa huomioidaan myös lasten ja nuorten perusliikuntataitojen sekä ryhmätaitojen kehittäminen. Esimerkiksi erilaiset ketteryysliikkeet, pelit ja leikit sekä judon perustekniikoiden soveltava opettelu kehittävät näitä taitoja. Judotekniikoiden opettelussa edetään huomioiden myös mahdolliset yksilölliset erot oppimisessa niin, että jokainen peruskurssilainen omaa kurssin päättyessä valmiudet keltaisen vyön (5. kyu) vyökoetta varten.

Kajaanin Judokerhossa lasten ja nuorten peruskurssi alkaa syksyisin ja kestää seuraavaan kevääseen, päättyen huhti-toukokuussa pidettävään vyökokeeseen. Lasten ja nuorten peruskurssilla olemme ottaneet käyttöön Suomen Judoliiton Nuorten Judopassin, joka ohjaa lapsen ja nuoren "judouraa" ja harjoitusten sisältöä.  

Peruskurssin ohjaajina kaudella 2023–2024 toimivat:

Jani Sarkkinen 2. dan

Aki Flöjt 1. kyu

 

Lasten ja nuorten peruskurssin harjoitukset judosalilla kaudella 2023–2024 keskiviikkoisin 17.00–18.00.

Lasten ja nuorten peruskurssi jatkuu keskiviikkona 10.1.2024 klo 17.00–18.00 ja mukaan pääse ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta tai tulemalla mukaan harjoituksiin.

Yhteystiedot: Harjoitusryhmien ohjaajat

Judon lasten ja nuorten peruskurssille pääset ilmoittautumaan täältä!