Naisten judoryhmä

Naisten judoryhmä 

Tervetuloa harrastamaan judoa naisten ja tyttöjen ikiomassa ryhmässä. Syksystä 2019 lähtien toiminut ryhmä sopii sekä aloittelijoille että judoa jo aiemmin harrastaneille.

Naisten judoryhmän harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18.00–19.30. 

Kauden 2023–2024 harjoitukset jatkuvat naisten ryhmässä sunnuntaina 7.1.2024. Voit liittyä mukaan myös kauden edetessä.

Jokaisella on mahdollisuus edetä oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Halutessasi voit käydä naisten ryhmän lisäksi muissakin Judokerhon judo- tai kahvakuularyhmissä.

Judoon kuuluu heittoja, sidontoja sekä ylemmillä vyöasteilla lukkoja ja kuristuksia. Lajia harjoitellaan vastustajaa kunnioittaen ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Judo tarkoittaa suomeksi "pehmeä tie". Lajin oheisharjoitteluun kuuluu monipuolisesti ketteryyttä ja kehonhallintaa.

Voit käydä kokeilemassa lajia muutaman kerran ennen sitoutumista. Jos sinulla ei ole vielä judopukua, ensimmäisille harjoituskerroille riittää t-paita, urheiluhousut ja vesipullo. Tatamilla liikutaan paljan jaloin, joten ota mukaan pieni pyyhe jalkojen pesua varten. Sandaalit tms. tarvitaan myös, niillä liikutaan salilla tatamin ulkopuolella. Korut riisutaan ennen harjoitusta, jotta ne eivät rikkoudu, tartu kiinni mihinkään tai aiheuta naarmuja.

Judopukuja on mahdollisuus tilata Judokerhon kautta tai niitä myyvistä verkkokaupoista.

Ohjaajana Hanne Kinnunen 1. kyu.

Lisätiedot: 044 3201 347 tai kajaaninjudokerho@gmail.com