Naisten judoryhmä

Naisten judoryhmä 

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia kehonhallintaa, ketteryyttä ja maailman suosituinta kamppailulajia. Kajaanin Judokerhossa on alkoi syksyllä 2019 vain naisille ja tytöille tarkoitettu Naisten judoryhmä, jonka toiminta jatkuu myös kaudella 2022 – 2023!

Naisten judoryhmän harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18.00 - 19.30. Naisten judoryhmän harjoitukset alkavat sunnuntaina 28.8.2022.

Ryhmä sopii sekä aloitteilijoille että judoa jo harrastaneille. Jokaisella on mahdollisuus edetä oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti. Halutessasi voit käydä naisten ryhmän lisäksi muissakin Judokerhon judo- tai kahvakuularyhmissä.

Jos sinulla ei ole vielä judopukua, ensimmäisille harjoituskerroille riittää t-paita, urheiluhousut ja vesipullo. Tatamilla liikutaan paljan jaloin, joten ota mukaan pieni pyyhe jalkojen pesua varten. Sandaalit tms. tarvitaan myös, niillä liikutaan salilla tatamin ulkopuolella. Korut riisutaan ennen harjoitusta, jotta ne eivät rikkoudu, tartu kiinni mihinkään tai aiheuta naarmuja.

Judopukuja on mahdollisuus tilata Judokerhon kautta tai niitä myyvistä verkkokaupoista.

Ohjaajana Hanne Kinnunen 1. kyu.

Lisätiedot: 044 3201 347 tai kajaaninjudokerho@gmail.com