Judon aloittaminen

Ilmoittautuminen syksyn 2018 alkaville judokursseille on nyt mahdollista! Täytä ilmoittautumistiedot alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. 

Judo sopii lajina kaikenikäisille ja jokainen uusi harrastaja löytää varmasti judosta itselleen sopivan harrastusmuodon Judokerhossamme. Ja toivotamme toki tatamille takaisin myös ne judokat, joilla judoharrastus on syystä tai toisesta jäänyt pois, mutta mieli tekisi palata takaisin tatamille. Esimerkiksi aikuisille lajin pariin palaaminen onnistuu hyvin aikuisten peruskurssin/ kuntojudon harjoituksissa.

Judoharrastuksen aloittaminen Kajaanin Judokerhossa tapahtuu osallistumalla syksyllä alkaville uusille kursseillemme. Syksyllä 2018 aloitamme uusille judokoille tarkoitetut kurssit:

Ilmoitamme uusien kurssien tarkemmat aloitusajankohdat heinäkuun 2018 aikana! Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin harjoitusryhmien harjoitusajoissa!

Lisätietoa kursseista löytyy täältä

HUOM!

Ilmoittautuminen syksyn 2018 judokursseille on nyt mahdollista!  Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittaumislomake sivun alareunassa!

Lisätiedot judoryhmistä tai judoharrastuksen aloittamisesta yhteydenottolomakkeella tai 044-516 8428

Ilmoittautuminen syksyn 2018 judokursseille

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.