Kesä-Gatame 2023: Judollinen päiväleiri alakouluikäisille

9.5.2023

Judoliiton vuoden judoseura Kajaanin Judokerho järjestää judollisen päiväleirin 5.–9.6.2023. Leiri on tarkoitettu vuosina 2010–2016-syntyneille. Leirille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä noin 25 osallistujaa.

Kesä-Gatame-leirille osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa judokokemusta. Leiriltä löytyy sopivaa tekemistä kaiken tasoisille liikkujille.

Ohjattua toimintaa on päivittäin klo 9–15. Salille voi tulla aamulla kello 8 ja siellä voi tarvittaessa olla klo 16 saakka. Leiri pidetään Judokerhon salilla (Vienankatu 5).

Judollisen leirin ohjelma koostuu peleistä ja leikeistä, kehonhallinnan taitojen kehittämisestä sekä judon perustaidoista leiriläisten taitojen ja halujen mukaan.

Leirin tarkempi ohjelma ja tarvittavat varusteet kerrotaan lähempänä leiriä julkaistavassa leirikirjeessä.

Leirin hintaan 120 € sisältyy leiriohjelman lisäksi päivittäin lämmin lounasruoka ja välipala. Osallistujan mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee merkitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kajaanin Judokerhon kesäleirille ilmoittautuminen on käynnistynyt ja jatkuu aina 26.5.2023 saakka. Lasku (120 €) tapahtumasta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ja leirimaksu maksetaan ennakkoon.

Ilmoittaudu leirille tästä https://forms.gle/k6C3ZiQ9ub8pBCyRA.

Lisätietoja leiristä saat sähköpostilla kajaaninjudokerho@gmail.com.