Judokerhon Syyskokouksessa ja Puurojuhlassa 16.12.2019 palkittiin jäseniä

16.12.2019

Kajaanin Judokerhon jäsenet perheineen kokoontuivat maanantaina 16.12.2019 perinteiseen, syyskauden päättäneeseen Puurojuhlaan. Puurojuhlaan osallistui noin 125 henkilöä ja tilaisuudessa palkittiin seuran kuluneen vuoden aikana ansioituneita judokoita. Iso Miekka -palkinnolla palkittiin Vesa Koskelo, Pikku Miekka -palkinnolla Ohto Koponen ja Vuoden tulokaskilpailija-kiertopalkinnolla Hanna Erola. Vuoden juniorivalmentaja palkittiin Mikko Meriläinen ja Jorken Kannu -kiertopalkinnolla Ida Tervo.

Lisäksi judomitaleilla palkittiin muksujudokat Reetta Sarkkinen ja Toni Haverinen, peruskurssijudokat Saana Erola ja Eino Määttä, Jatkokurssi I/II ryhmän judokat Lenni Manninen ja Veeti Korolainen sekä Jatkokurssi III ryhmän judokat Tomi Pöppönen ja Elli Tervo.

Judokerhon edustusvalmennettavat kilpajudokat Roope Korhonen, Sami Rönty ja Kristian Heikkinen palkittiin vuoden 2019 hyvästä kisamenestyksestä kilpajudogeilla ja lahjakorteilla. 

 

Puurojuhlan yhteydessä pidettiin myös Judokerhon sääntömääräinen syyskokous. Syyskokouksessa vahvistettiin Judokerhon vuoden 2020 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio.  Syyskokouksessa valittiin myös seuran hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2020. Judokerhon hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aki Flöjt, varapuheenjohtajaksi Visa Veijola ja seuran sihteeriksi Antti Jyrkäs. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2020 ovat Terhi Alasalmi, Ilja Hyvönen, Hannu Immonen, Kai Kaltiola  ja Susanna Törmäkangas. 

 

Illan päätteeksi Puurojuhlassa vieraili myös Joulupukki yhdessä tontun kanssa ilahduttamassa Judokerhon pieniä ja isoja judokoita ja kertomassa Korvatunturin jouluvalmisteluista sekä jakamassa makeat terveiset Korvatunturin väeltä.

 

Judokerho toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä judovuotta 2020 kaikille seuran jäsenille perheineen, Suomen judokoille ja kiittää seuran yhteistyökumppaneita toiminnan tukemisesta 2019 vuoden aikana!