Kolme mitalia Hämeenlinna shiaista

28.4.2019

Kajaanin Judokerhon juniorit puhdistivat palkintopöytää Hämeenlinna shiaissa lauantaina 27.4.2019

Sami Rönty otteli kultamitalin sarjassa U18-73. Rönty hallitsi suvereenisti sarjaa voittamalla kaikki viisi otteluaan ipponilla ja hänen palkittiin ikäluokkansa parhaana judokana.

Toisen Kajaanin Judokerhon kultamitalin nappasi Ida Tervo sarjassa T13-52. Tervon ensimmäinen ottelu kesti sähäkät viisi sekuntia ja toinenkin vain kuusi sekuntia.

Kristian Heikkinen toi hopeaa sarjasta U18-66, jossa hän sai yhden voiton ja koki yhden tappion.

Heikkinen otteli myös miesten alle 66 kilon sarjassa, jonka hän aloitti tehokkaasti voittamalla ensimmäisen ottelun ipponilla jo yhdeksän sekunnin kohdalla. Heikkinen voitti aikuisten sarjassa kaksi ottelua ja hävisi kaksi, sijoitus yhdeksän ottelijan sarjassa ei riittänyt mitaleille asti.