Judokerhon Puurojuhlassa 17.12.2018 palkittiin jäseniä ja valittiin hallitus

18.12.2018

Kajaanin Judokerhon jäsenet perheineen kokoontuivat eilen maanantaina 17.2. perinteiseen, syyskauden päättäneeseen Puurojuhlaan. Puurojuhlaan osallistui lähes 140 henkilö ja tilaisuudessa palkittiin seuran kuluneen vuoden aikana ansioituneita judokoita. Iso Miekka -palkinnolla palkittiin Henri Juntunen, Pikku Miekka -palkinnolla Roope Alasalmi ja Vuoden tulokaskilpailija-kiertopalkinnolla Ida Tervo. Vuoden juniorivalmentaja palkittiin Kai Kaltiola ja Jorken Kannu -kiertopalkinnolla Iikka Veijola.

Lisäksi Judokerhon edustusvalmennettavat kilpajudokat Roope Korhonen, Sami Rönty ja Kristian Heikkinen palkittiin vuoden 2018 hyvästä kisamenestyksestä seuran edustustakeilla ja lahjakorteilla. Seuran edustusasusteilla palkittiin myös muiden harjoitusryhmien judokoita hyvän judohengen osoittamisesta harjoituksissa. Judokerhon pipoilla ja makeispusseilla palkittiin Muksujudo -ryhmästä Pilvi Laurio ja Daniel Riihiluoma, Lasten peruskurssi-ryhmästä Selena Törmäkangas ja Miko-Matti Heikkinen ja Jatkokurssi I/II -ryhmästä judokat Petra Tsutsunen ja Kalle Kaltiainen.  

 

Puurojuhlan yhteydessä pidettiin myös Judokerhon sääntömääräinen syyskokous. Syyskokouksessa vahvistettiin Judokerhon vuoden 2019 toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio.  Syyskokouksessa valittiin myös seuran hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2019. Judokerhon hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aki Flöjt, varapuheenjohtajaksi Visa Veijola ja seuran sihteeriksi Antti Jyrkäs. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2019 ovat Terhi Alasalmi, Ilja Hyvönen, Hannu Immonen, Kai Kaltiola  (uusi jäsen) ja Susanna Törmäkangas (uusi jäsen). 

 

Puurojuhlassa vieraili myös Joulupukki yhdessä tontun kanssa ilahduttamassa Judokerhon pieniä ja isoja judokoita ja kertomassa Korvatunturin jouluvalmisteluista sekä jakamassa makeat terveiset Korvatunturin väeltä.

 

Judokerho toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä judovuotta 2019 kaikille seuran jäsenille perheineen, Suomen judokoille ja kiittää seuran yhteistyökumppaneita toiminnan tukemisesta 2018 vuoden aikana!