Kajaanin Judokerho on nyt Tähtiseura!

1.5.2018

Kajaanin Judokerho on hyväksytty mukaan Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uuteen  Tähtiseura-laatuohjelmaan, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. 

Ohjelman tunnuksena Judokerholla on nyt oikeus käyttää Tähtimerkkiä, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset lasten ja  nuorten liikunnan sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.Tähtimerkin saaneet seurat toimivat osana maanlaajuista jatkuvan kehittämisen verkostoa, jossa seurat saavat tukea omaan toimintaansa ja jakavat hyviä käytäntöjään. 

Judokerholle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille. Se vastaa erilaisten yksilöiden tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Tähtimerkkiseurana Judokerho luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä.

Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!