Judokerhon Puurojuhlassa palkittiin jäseniä

18.12.2017

Kajaanin Judokerhon jäsenet perheineen kokoontuivat torstainan 14.2. perinteiseen, syyskauden päättäneeseen Puurojuhlaan. Puurojuhlaan osallistui lähes 140 henkilö ja tilaisuudessa palkittiin seuran kuluneen vuoden aikana ansioituneita judokoita. Iso Miekka -palkinnolla palkittiin Ilja Hyvönen, Pikku Miekka -palkinnolla Aino Laatikainen ja Vuoden tulokaskilpailija-kiertopalkinnolla Adele Säily. Vuoden juniorivalmentaja palkittiin kilpajudoryhmän valmentaja Marko Korhonen ja Jorken Kannu -kiertopalkinnolla hyvästä kisamenestyksestä Sami Rönty. Lisäksi kilpajudokat Roope Korhonen, Sami Rönty ja Kristian Heikkinen palkittiin Intersportin lahjakorteilla hyvästä kisamenestyksestä. 

 

Puurojuhlan yhteydessä pidettiin myös Judokerhon sääntömääräinen syyskokous. Syyskokouksessa vahvistettiin Judokerhon vuoden 2018 Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio. Lisäksi syyskokousessa vahvistettiin seuran hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2018. Judokerhon puheenjohtajana jatkaa Aki Flöjt, varapuheenjohtajana Matti Lehtinen ja seuran sihteerinä Antti Jyrkäs. Muut hallituksen jäsenet ovat Jorma Korhonen, Hannu Immonen, Terhi Alasalmi, Visa Veijola ja uutena jäsenenä hallitukseen nimetty Ilja Hyvönen.  

 

Puurojuhlassa vieraili myös Joulupukki ilahduttamassa Judokerhon pieniä ja isoja judokoita ja kertomassa Korvatunturin jouluvalmisteluista sekä jakamassa makeat terveiset Korvatunturin väeltä.

 

Kajaanin Judokerho toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Judovuotta 2018 kaikille seuran jäsenille perheineen, Suomen judokoille sekä seuran yhteistyökumppaneille!