Mitaleita Oulusta ja otteluvoitto Romaniasta

6.5.2017

Kajaanin Judokerhon kilpailijat saalistivat lauantaina 6.5.2017 Oulun Haru Shiaista yhteensä seitsemän mitalia. Sami Rönty ja Kristian Heikkinen urakoivat kahdessa sarjassa, joista molemmissa tuli menestystä. Omassa, alle 18-vuotiaiden alle 66 kilon sarjassa Rönty otteli kultaa ja Heikkinen pronssia. Miesten alle 66 kilon sarjassa Rönty sai hopeaa ja Heikkinen pronssia.

Judokerhon muut mitalistit olivat Topias Törmäkangas, joka otteli pronssia sarjassa P15+59 ja Iikka Veijola sai niin ikään pronssia sarjassa P13-42. Oliver Törmäkangas sijoittui neljänneksi sarjassa P15-46 ja Akseli Seppänen neljänneksi sarjassa P13-38. Joona Alasalmi oli viides sarjassa P11-34.

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa otteleva Roope Korhonen nappasi lauantaina Romanian Ploiestissa kadettien Eurooppa Cupissa yhden otteluvoiton. Ensimmäisellä kierroksella Roope voitti israelilaisen vastustajan, joka sai ulosajon liian monesta varoituksesta. Toisella kierroksella turkkilainen vei voiton tehtyään Korhoselle käsilukon.