Judokerholaiset toivat Vantaalta yhden hopean

28.3.2017

Kajaanin Judokerhon juniorit hakivat ottelukokemusta ja yhden mitalin Vantaalta kahdesta kisasta viikonloppuna 25.–26.3.

Lauantain Hontai shiaissa Oliver Törmäkangas otteli sarjassa P13-46 kolme ottelua, joista hän voitti yhden. Topias Törmäkangas sai hopeaa sarjassa P15-60, jossa kaksi ottelijaa taistelivat periaatteella paras kolmesta. Ville Piipponen kilpaili Hontai shiaissa sarjassa P13+55 kolme ottelua, sijoitus neljän ottelijan sarjassa oli neljäs.

Sunnuntaina Vantaalla oteltiin myös alempien vöiden mestaruuskilpailut. Oliver Törmäkankaan ottelut sarjassa U15-46 päättyivät ensimmäiseen häviöön. Neljän ottelijan sarjassa U15-66 Ville Piipponen otteli kolme ottelua ja sijoittui neljänneksi.