Judokerholla vilkas viikonloppu tatamilla Suomessa ja Virossa

20.11.2016

Kajaanin Judokerhon juniorit ottelivat lauantaina 19.11.2016 Iisalmen Genelec Shiaissa yhteensä yhdeksän mitalia. Sarjavoittoihin ylsivät Oliver Törmäkangas sarjassa P11-46, Topias Törmäkangas sarjassa P13-50 ja Sami Rönty sarjassa P15-66. Samassa sarjassa Kristian Heikkinen sijoittui toiseksi. Muut Judokerhon hopeamitalistit olivat Ida Tervo sarjassa TP11-50 ja miesten alle 90 kilon sarjassa otellut Anton Vorozhekin. M-90 sarjan kolmas sija meni Vesa Koskelolle. Ville Piipponen oli kolmas sarjassa P13+55 ja Essi Alasalmi kolmas sarjassa T15-61.

Iisalmessa tatamilla nähtiin yhteensä 15 Kajaani Judokerhon judokaa, kilpailukokemusta keräsivät myös Joona Alasalmi, Niilo Veijola, Iikka Veijola, Aada Korhonen, Olivia Törmäkangas ja Mia Tikkanen.

Nuorten maajoukkueessa oleva Roope Korhonen kilpaili samaan aikaan Virossa nuorten kansainvälisessä Kaimu Keerak -turnauksessa. Korhonen otteli alle 18-vuotiaiden alle 66 kilon sarjassa. Ensimmäiseltä kierrokselta Korhonen meni vapaalla jatkoon, mutta toisella kierroksella hän hävisi latvialaiselle judokalle, joka taas hävisi seuraavassa ottelussa sarjan voittaneelle Suomen Valtteri Olinille.