Roope Korhoselle pronssia Baltic Sea Openissa

7.3.2015

Kajaanin Judokerhon Roope Korhonen sai jatkoa mitaliputkeensa Baltic Sea Openissa. Orimattilassa lauantaina 7.3. järjestetyssä kansainvälisessä kisassa oli kilpailijoita yhdeksästä maasta. Korhonen kilpaili B-nuorissa eli alle 18-vuotiaiden poikien alle 55 kilon sarjassa, jossa oli 12 kilpailijaa.

Ensimmäiseltä kierrokselta Korhonen pääsi vapaalla eteenpäin. Toisella kierroksella vastassa oli Hämeenlinnan Judoseuran Jere Lahtinen, jonka Roope voitti sidonnalla 10-0.

Seuraavassa ottelussa virolainen Jakov Popov vei voiton ipponin arvoisella tekniikalla 10-0. Korhonen johti ottelua jo seitsemän pisteen wazarilla, mutta Popov pääsi yllättämään, ja Korhonen joutui pronssiotteluun.

Roope Korhonen voitti pronssiottelussa venäläisen Nikita Semenovin käsilukolla 10-0. Sarjan voiton vei virolainen Boriss Stupkin.