Roope Korhonen viides Tallinn Judo Cupissa

8.2.2015

Kajaanin Judokerhon Roope Korhonen kilpaili lauantaina 7.2.2015 Tallinn Judo Cupissa kahdessa eri sarjassa. Korhonen pääsi pronssiotteluun 16-vuotiaiden poikien alle 55 kilon sarjassa, mutta hävisi virolaiselle Boriss Stupkinille käsiheitolla ja sijoittui näin viidenneksi.

Korhonen voitti sarjassa ensimmäisen ottelun, mutta hävisi toisen käsilukolla ja joutui keräilyeriin. Keräilystä Korhonen nousi pronssiotteluun asti seitsemän ja kymmenen pisteen voitoilla. Sarjassa AB-55 oli yhteensä 15 kilpailijaa.

Korhonen osallistui myös yhtä ikäluokkaa nuorempien sarjaan, mutta siinä ottelut päättyivät ensimmäiseen matsiin, jossa latvialaiskilpailija vei voiton viidellä pisteellä. Tallinn Judo Cup on kovatasoinen kansainvälinen nuorten judoturnaus, jossa Korhonen on otellut parhaimmillaan pronssille. Tänä vuonna turnaukseen osallistui 430 kilpailijaa.

Ystävänpäivänä Roope Korhonen kamppailee 15-18-vuotiaiden B-junioreiden SM-mitaleista Nummelassa alle 55 kilon sarjassa. Korhosen talven ohjelmassa on myös B-nuorten maajoukkueleiri Tampereen Varalassa ja Baltic Sea Open -kisa Orimattilassa.