Jäsen- ja kausimaksun maksaminen Suomisport-palvelussa

Kajaanin Judokerhon syyskauden 2020 jäsen- ja kausimaksujen maksaminen tapahtuu Suomisport-palvelussa (www.suomisport.fi). Kuvallinen maksuohje Judokerhon syyskauden 2020 jäsen- ja kausimaksujen maksamisesta löytyy sivun alaosasta.

Huom! Uusien, syksyllä 2020 judoon tulleiden jäsenten tulee rekisteröityä ennen seurajäsenyyden ostamista Suomisport-palveluun. Alaikäisen judokan kohdalla tulee hänen huoltajansa rekisteröidä ensin itsensä, jonka jälkeen hän voi rekisteröidä lapsensa.  Pikaohje Suomisport-palvelussa rekiseröitymiseen löytyy osoitteesta: 
https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf

Judoliiton Suomisportin rekisteriselosteen pääset lukemaan täältä ja Kajaanin Judokerhon rekisteriselosteen täältä.

Suomisportin käyttöön tai Kajaanin Judokerhon jäsen- ja kausimaksujen maksamiseen liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä joko sähköpostilla kajaaninjudokerho@gmail.com tai puhelimitse 044-5168428

Huom! Mikäli perheestä on Judokerhon toiminnassa mukana useampia perheenjäseniä, pyydämme  olemaan yhteydessä syyskauden maksusta tulevasta perheenjäsenalennuksesta sähköpostitse tai puhelimitse seuran puheenjohtajaan (kajaaninjudokerho@gmail.com tai 044-5168428)

PDF-tiedostoJäsenmaksuohje Judokerhon jäsenille syksy 2020.pdf (841 kB)
Ohje Kajaanin Judokerhon eri seurajäsenyyksien ostamiseen Suomisport-palvelussa kaudella 2020 - 2021