Kajaanin Judokerholle kolme mitalia Iisalmesta ja yksi tuomarilisenssi

11.11.2018

Kajaanin Judokerhon juniorit ottelivat lauantaina 10.11.2018 Iisalmen Genelec Shiaissa kolme mitalia.

Oliver Törmäkangas voitti kaikki ottelunsa ipponeilla sarjassa P13-50 ja nousi näin korkeimmalle palkintopallille. Törmäkankaan nopein ippon tuli jo ajassa 0:09.

Ida Tervo sijoittui toiseksi sarjassa T13+52 ja hopeaa sai myös Adele Säily sarjassa T15-48.

Iikka Veijola oli neljäs sarjassa P15-50. Jesse Härkönen sai ottelukokemusta sarjassa P13-38 kolmen ottelun verran.

Kajaanin Judokerho sai Genelec Shiaista myös uuden tuomarin, kun Hanne Kinnunen suoritti kisassa C-lisenssiin vaadittavan näyttökokeen. Kokeen otti vastaan Kajaanin Judokerhon kokenut tuomari Henri Mylly, jolla on judotuomarin A-lisenssi.