Kajaanin Judokerholle hopeaa ja viides sija Finnish Judo Openissa

3.11.2018

Kajaanin Judokerhon Roope Korhonen kamppaili toiseksi sarjassa M21-73 lauantaina 3.11.2018 Tampereella pidetyssä Finnish Judo Openissa. Ensimmäiseltä kierrokselta Korhonen pääsi vapaalla jatkoon, toisella kierroksella hän nappasi ipponilla voiton Norjan Sigurd Stokkesta.

Semifinaalissa Korhonen voitti ipponilla Hämeenlinnan Judoseuran Samuli Koskisen. Sarjan finaalissa oli vastakkain tuttu pari: Roope Korhonen ja Bodonos Judotiimin Valtteri Olin ottelivat tasaväkisesti ja finaali venyikin jatkoajalle. Olin sai lopulta sarjavoiton wazarilla.

Kajaanin Judokerhon Sami Rönty aloitti ottelut sarjassa P18-66 ipponin voitolla ruotsalaisesta Albin Mäntylästä. Toisessa ottelussa tuli tappio ipponilla Hämeenlinnan Judoseuran Turpal Djoukaeville, joka eteni aina sarjavoittoon asti.

Keräilyerissä Rönty voitti ipponilla norjalaisen Sander Næssanin, mutta seuraavassa ottelussa Ruotsin Pelle Mattsson sai ensin wazarin ja sitten ipponin ja näin Sami Röntyn sijoitus oli sarjassa viides.